Bibelskola

Referat från Bibelskolan

Den 17-20 April  stod Shalom Värnamo som arrangör för intressanta Bibeldagar med Dan Johansson som seminarieledare på Granbacken Vrigstad.

Ett 25-tal personer kom från när o fjärran och åtnjöt helinackorderingens faciliteter och ett antal från närområdet slöt upp till de intressanta seminarie-dagarna. Samlingarna omfattade ett 50-70 tal deltagare.

Vi annonserade : Har Du funderat över varför Gud har en särskild plan för Israel, som också berör hela mänskligheten i alla tider.  Ge dig själv tid att stanna upp, föd din själ! Kom och upplev gemenskap och glädje!


Dans ämnen var  Israel, Församlingen, Världen , vad säger oss Guds Ord:  Guds Land, Löftet till fäderna, Isak/Ismael, Löfteslandets gränser, Palestinierna,  Ersättningsteologin,  Uppryckandet, Bröllopet, Antikrist, verermödan, tidsaxlar, Jungfrurna, såsom i Noas dagar, Skökan och hennes döttrar,   Jesu återkomst och det profetiska ordet, Anden kommer oss till hjälp osv.

Från deltagarna i seminariedagarna uttrycktes samstämmigt att det var mycket givande och härliga dagar,

Vi fick näring till båda Ande, Själ och Kropp och reste/gick  styrkta hem igen. Vi riktar ett stort Tack till Dan för hans helhjärtade engagemang att dela  det profetiska ordet, och proklamera dess auktoritet och aktuallitet.


Det sjunger en sång i mitt inre: ”Åter och åter vi manas av Anden att söka ett rikare liv i vår Gud, till dess att Hans avbild inom oss står tecknad så världen kan se VI är Frälsarens brud.”

Vi är inte färdiga-arbetet pågår!

Låt oss alltid vara hungriga att få mera av Guds Ord i oss och ur oss, då öppnar sig källorna med Levande vatten och Vi får vara mitt i strömmen till Välsignelse för vår omgivning.


Shalomhälsningar  /  Ingalill Lägersten

(Sidan uppdaterad 2019-11-21)

Artiklar/Media

Närradion Värnamo FM 98,1

Varje fredag kl 19:00 med repris varje måndag kl 7:30

NYHETER FRÅN ISRAEL med Dan Johansson

Varje onsdag kl 18: 00 - 19:00

INSIKT ISRAEL

Bibelstudier, föredrag


 Himlen TV 7 - en finsk TV-kanal

som visar nyheter direkt från Israel varje kväll

och åtskilliga program som belyser livet i Israel

Klicka på länken till hemsidanIsrael The promised Desert

Från Evighet


Historiska fakta talar för Israel


PILGRIMSRESAN (Nytt!)

En resedagbok från Israel

Om sommarsändningen

Lyssna Intro


Länkar