Bibelskola

Närradion Värnamo FM 98,1

Varje fredag kl 19:00 med repris varje måndag kl 7:30

NYHETER FRÅN ISRAEL med Dan Johansson

Varje onsdag kl 18: 00 - 19:00

INSIKT ISRAEL

Bibelstudier, föredrag


 Himlen TV 7 - en finsk TV-kanal

som visar nyheter direkt från Israel varje kväll

och åtskilliga program som belyser livet i Israel

Klicka på länken till hemsidanIsrael The promised Desert

Från Evighet


Historiska fakta talar för Israel


PILGRIMSRESAN (Nytt!)

En resedagbok från Israel

Om sommarsändningen

Lyssna Intro


Referat från Bibelskolan

Den 17-20 April  stod Shalom Värnamo som arrangör för intressanta Bibeldagar med Dan Johansson som seminarieledare på Granbacken Vrigstad.

Ett 25-tal personer kom från när o fjärran och åtnjöt helinackorderingens faciliteter och ett antal från närområdet slöt upp till de intressanta seminarie-dagarna. Samlingarna omfattade ett 50-70 tal deltagare.

Vi annonserade : Har Du funderat över varför Gud har en särskild plan för Israel, som också berör hela mänskligheten i alla tider.  Ge dig själv tid att stanna upp, föd din själ! Kom och upplev gemenskap och glädje!


Dans ämnen var  Israel, Församlingen, Världen , vad säger oss Guds Ord:  Guds Land, Löftet till fäderna, Isak/Ismael, Löfteslandets gränser, Palestinierna,  Ersättningsteologin,  Uppryckandet, Bröllopet, Antikrist, verermödan, tidsaxlar, Jungfrurna, såsom i Noas dagar, Skökan och hennes döttrar,   Jesu återkomst och det profetiska ordet, Anden kommer oss till hjälp osv.

Från deltagarna i seminariedagarna uttrycktes samstämmigt att det var mycket givande och härliga dagar,

Vi fick näring till båda Ande, Själ och Kropp och reste/gick  styrkta hem igen. Vi riktar ett stort Tack till Dan för hans helhjärtade engagemang att dela  det profetiska ordet, och proklamera dess auktoritet och aktuallitet.


Det sjunger en sång i mitt inre: ”Åter och åter vi manas av Anden att söka ett rikare liv i vår Gud, till dess att Hans avbild inom oss står tecknad så världen kan se VI är Frälsarens brud.”

Vi är inte färdiga-arbetet pågår!

Låt oss alltid vara hungriga att få mera av Guds Ord i oss och ur oss, då öppnar sig källorna med Levande vatten och Vi får vara mitt i strömmen till Välsignelse för vår omgivning.


Shalomhälsningar  /  Ingalill Lägersten

SHALOM